Reclamezuilen en spandoeken

 

Reclamezuilen

Wij vermijden standaardantwoorden, en creëren reclamezuilen volgens uw wensen en budget. Samen zoeken we de oplossing, die het meeste effect sorteert.

 

Duurzaam

Letters met onrechtstreekse verlichting, letters met plexi aan de voorzijde, totems … – alles is bespreekbaar. Ook constructies op palen en dak- of gevelreclame kunnen perfect. Wist u dat u ook voor al uw reclameletters een beroep kunt doen op ons? Hiervoor gebruiken wij onder meer aluminium, roestvrij staal, pvc, en of acrylaat (en met of zonder verlichting). Kortom, wij bieden u een waaier van mogelijkheden.

 

Contactformulier

Wilt u uw winkel, bedrijf, of merk nog sterker maken? Een krachtige reclameboodschap doet wonderen. U brengt de inhoud mee, wij de vormgeving. De som van u en Lauwerijs Reclame? Hoe dan ook méér dan de delen.

Spandoeken

Wilt u uitpakken met een nieuw product? Organiseert u een evenement, productlancering, beurs, of opendeurdag? Wij printen en confectioneren op korte termijn elk gewenst formaat spandoeken. We zijn ook gespecialiseerd in textieldrukkerij en reclamezuilen.

 

Tevreden

Onze troeven? Zin voor detail, de strengste kwaliteitseisen, de beste service en een luisterend oor. Resultaat is een tevreden klantenbasis die altijd maar groeit. Onze klanten? Bedrijven, particulieren en alle mogelijke verenigingen. Contacteer ons!